blog

BLOG

Vreme je da „Obnovimo komunikaciju“

online terapija

Moć razgovora i izgovorene reči

„Obnovimo komunikaciju“ sadrži 3 seanse, odnosno 3 inicijalna psihoterapijska susreta. Sve teme su otvorene i slobodne! Jednom nedeljno, za vreme od 45 minuta učesnici imaju priliku da se posvete suštinski sebi i biraju teme koje su za njih važne. Misli i izgovorene reči, uz prisustvo i analitičko razmišljanje psihoterapeuta, dobijaju drugu dimenziju. Seansa pruža vreme i prostor, u kom učesnici dolaze u kontakt sa svojim mislima bez telefona, medija, informacija i vesti.

Obnovimo komunikaciju“ zajedno sa svojim učesnicima ruši predrasude o psihoterapiji! Učesnici imaju priliku da se upoznaju sa psihoterapijskim setingom i da osete na koji način proces u početku teče.

Pored rušenja predrasuda, „Obnovimo komunikaciju“ ima za cilj, podizanje svesti o važnosti mentalnog zdravlja, pronalaženje prostora za sebe, kao i uspostavljanje terapijskog razgovora.

Prvo realizovanje „Obnovimo komunikaciju“ obeležiće samo online susreti. U narednom ciklusu, ako uslovi dozvole, biće mogućnosti i za uživo susrete. Sa učesnicima, razgovara Tamara Krneta, psihoanalitičar u edukaciji.

Pitanja i prijave slati na mail adresu: [email protected]

Nakon prijave, sledi dogovor oko termina za prvu seansu.

Vreme je da oživimo razgovor

Obnovimo komunikaciju o svim temama koje su vama važne i o kojima mislite. U digitalnom dobu, u periodu Korone, u svetu „na dlanu“, skrolovanju i dostupnosti svega na klik, gube se misli, pogledi i reči. Ljudi se povlače i izoluju od svega što im je neophodno za kvalitetan život, zato je vreme da oživimo razgovor. 

Tamara Krneta

Diplomirani defektolog i psihoanalitičar u edukaciji
5 2 гласови
Article Rating
Претплати се
Обавести о
guest
0 Comments
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре