Politika Zaštite Privatnosti

Ova Politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima a u vezi pretraživanja na sajtu Online terapija. Ova Politika privatnosti se odnosi na zaštitu ličnih podataka, a sve u cilju uskladivanja sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o licnosti (GDPR).

Na Online terapija sajtu u okviru funkcije ostavljanja poruke na sajtu, Online terapija omogucava korisnicima da u skladu sa vašim pravom na slobodu istraživanja, vi sami birate koje ćete i da li ćete vaše licne podatke učiniti dostupnim nama i da li ćemo mi uopšte imati vaše lične podatke. Pored tih informacija u vezi sa kontaktiranjem, mi prikupljamo i vreme i datum kao i IP adresu sa koje ste nas kontaktirali.

Sve navedene podatke o vama prikupljamo isključivo u svrhu omogućavanja kontaktiranja nas. Samim pristupom sajtu i slanjem poruka vi prihvatate Pravila korišcenja kao i ovu Politiku privatnosti, koji su istaknuti na samom sajtu. Pored toga, vaše podatke obradjujemo na osnovu našeg Legitimnog interesa da bismo otkrili i uklonili greške i tehnicke probleme koji se mogu javiti u vezi sa pretraživanjem sajta. Takode vaše podatke po istom osnovu možemo obradivati i u slucaju eventualnih zloupotreba naloga kao i sprecavanja istih. Ovo uključuje i blokiranje onih koji krše naša Pravila korišcenja i relevantne zakonske propise. Na kraju vaše podatke možemo otkriti ili podeliti sa odredenim državnim organima ako se to od nas zahteva na osnovu zakona. Takode iste možemo otkriti i na osnovu na zakonu utemeljene, pisane, sudske ili druge odluke državnog organa kojom se na osnovu relevantnih propisa može omoguciti uvid u Licne podatke.

Na našem sajtu nalaze se naši kolačići kao i trećih strana koji vam omogucavaju da na lakši nacin koristite sajt i krecete se po istom. Neki od tih kolačića se koriste i u svrhu analitike, plasiranja odredenih reklama ili predlaganja odredjenih vesti. Prilikom prve posete sajtu, iskočiće vam obaveštenje o svim kolačićima koje koristimo, koje podatke oni uzimaju i u koje svrhe. Svi kolačići su svrtstani u sledeće kategorije: nephodni, za unapredjenje rada sajta, marketing, statistika i ostali. Bez nepohodnih kolačića nije moguće pretraživati i koristiti naš sajt. Za sve ostale kolačiće, imaćete mogucnost da li želite da prihvatite njihovo korišćenje ili ne. Ako ne prihvatite da koristite takve kolačiće to vas nece onemogućiti da koristite sajt, ali može uticati na funkcionalnost njegovog korišćenja.

Sva pitanja kao i zahteve u vezi sa vašim podacima možete postaviti našem terepeutu sa kojim ćete pravi dogovor o poverljivosti podataka.

Online terapija i zadržava pravo da promeni ili modifikuje ovu Politiku. O važnim promenama i dopunama Online terapija može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišcenjem bilo kog sadržaja na sajtu Online terapija  smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima o uslovima korišcenja kao i politici privatnosti.

Ova politika privatnosti stupa na snagu 25.10.2020.

close

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

I budite među prvima koji će saznati za naše radionice, programe i novosti.