about

SANJA SPASOJEVIĆ

Master kliničke psihologije i transakcioni psihoterapeut u superviziji

sanjaspasojevic

O Nama:

Sanja je dipl. psiholog i master Kliničke psihologije. Pripravnički staž je zavšila na na Vojnomedicinskoj akademiji, nakon čega je položila državni ispit i dobila licencu za rad u zdravstvenim institucijama.

Radi kao psihoterapeut transakcioni analitičar pod supervizijom CTA Marine Banić u okviru Evropski akreditovanog instituta za psihoterapiju (ICTA) u Beogradu. ICTA program standardizovan je prema pravilima Internacionalne asocijacije za Transakcionu analizu (ITAA), Evropske asocijacije za Transakcionu analizu (EATA) i Evropske asocijacije za psihoterapiju (EPA).

Bavila se košarkom što je uticalo na razvoj osobina koje je danas čini odgovornim, saradljivim i pouzdanim stručnjakom. Zalaže se se za poboljšanje uslova u društvu za marginalizovane grupe i za rodnu ravnopravnost, stoga je u okviru master teze sprovela istrazivanje koje se bavilo kvalitetom života porodice dece sa smetnjama u razvoju.

Sanja je mlada i ambiciozna osoba, koja kontinuirano teži profesionalnom i ličnom usavršavanju kroz brojne radionice i seminare. U radu sa klijentima ima jednu viziju – da razume drugu osobu i pomogne joj da ona razume sebe. pomogne joj da ona razume sebe. Na klijenta gleda kao na saradnika u procesu psihoterapije i njegove potrebe su joj na prvom mestu.

U psihoterapijskom radu posebno je usmerena na klijente sa problemima sa samopouzdanjem, smatrajući da svi naši svakodnevni problemi i dileme počinju i završavaju se onim što osečamo prema sebi.

psihoterapeut beograd
close

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

I budite među prvima koji će saznati za naše radionice, programe i novosti.